Home » Verkopen van verschillende merken weegapparatuur » MJservice de grootste OHAUS dealer met de beste service in Nederland en België

MJservice de grootste OHAUS dealer met de beste service in Nederland en België

OHAUS, meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogstaande weegschalen en toebehoren.

Het Amerikaanse OHAUS is wereldmarktleider op het gebied van innovatie, ontwikkeling en productie van zeer hoogwaardige weegoplossingen die de concurrentie voorbij streven. Ohaus is een onderdeel van de Mettler groep die bekend staat om zijn hoge kwaliteit en precisie. Sinds 2008 zijn wij officieel OHAUS dealer geworden en zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot premium dealer voor de gehele Benelux!

Daarbij komt dat je ook voor keuringen en kalibraties aan je weegapparatuur bij ons terecht kunt. OHAUS is tegenwoordig een wereldleider op het gebied van productie van laboratoriumapparatuur met een uitgebreide lijn van weegproducten en analytische instrumenten die aan de weeg- en meetbehoeften voldoen.

Voor elke industrie is er een geschikte weegschaal te leveren. Bijvoorbeeld voor de voedselvoorbereiding, diverse industrieën, laboratorium, onderwijs en de detailhandel. OHAUS staat voor nauwkeurige, betrouwbare en betaalbare producten en wordt daartoe ondersteund door een toonaangevende klantenservice en servicepartner in MJservice.

Op onze eigen webshop kun je de OHAUS weegschalen en toebehoren bestellen.

Ohaus logo