Home » Verkopen van verschillende merken weegapparatuur

MJservice: Verkopen van verschillende merken weegapparatuur

MJservice is de specialist in weegtechniek. Wij verkopen een breed scala aan weegapparatuur van verschillende merken. Op deze pagina vindt je een overzicht van de merken die wij verkopen.

Waar bent u naar op zoek?

Wij verkopen verschillende merken weegapparatuur die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen, zoals het wegen van goederen in een magazijn tot het wegen van medische apparatuur. Daarom hebben wij voor elke vraag een gepast weegoplossing.

Of het nu gaat om:

  • Draagbare weegschalen voor het wegen van goederen op locatie
  • Statafelweegschalen voor het wegen van goederen in een magazijn of winkel
  • Industriële weegschalen voor het wegen van grote hoeveelheden goederen

Wij hebben de juiste weegapparatuur voor u.

Verkoop verschillende merken weegapparatuur

Wij verkopen verschillende merken weegapparatuur waaronder:

Scanvaegt systems logo

Scanvaegt

Bij MJservice staat Scanvaegt systems centraal. Wij zijn namelijk trots op het feit dat we de enige officiële dealer van Scanvaegt-producten zijn in de Benelux.

Giropes logo

Giropes

Giropes is een Spaans bedrijf dat al meer dan 20 jaar weegschalen en weegoplossingen produceert en wij zijn hier trotse dealer van in Nederland.

Baxtran logo

Baxtran

MJservice is de Baxtran dealer in Nederland. Daardoor kunnen wij een breed scala aan Baxtran weegapparatuur leveren voor verschillende toepassingen. 

Ohaus logo

Ohaus

Het Amerikaanse OHAUS is wereldmarktleider op het gebied van innovatie, ontwikkeling, productie van zeer hoogwaardige weegoplossingen welke de concurrentie voorbij streven.