Home » MJservice: De specialist in weegschalen en weegsystemen

MJservice: De specialist in weegschalen en weegsystemen

MJservice is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar actief is in de weegbranche voor al jouw weegschalen en weegsystemen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, installeren, onderhouden en keuren van weegschalen en weegsystemen.

De kracht van MJservice is snelle service in weegschalen en weegsystemen

Bij MJservice staat service op gebied van weegschalen en weegsystemen op nummer 1. Wij hebben korte lijntjes met onze klanten en kunnen snel schakelen wanneer er problemen zijn. Als het even mee zit, komen we dezelfde dag nog langs om jouw weegsysteem weer up and running te krijgen.

MJservice fotos van buiten kant uit verschillende hoeken waardoor het duidelijk is dat wij in weegschalen en weegsystemen doen.

Onze ervaring

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met Scanvaegt producten. Daarnaast zijn we meer dan 15 jaar erkend keurder van bijna alle merken weegschalen. Ook zijn we meer dan 15 jaar importeur/dealer van Scanvaegt en Ohaus weegschalen. We zijn ook Dealer van Giropress en Baxtran. Daarnaast zijn we dealer van verschillende merken load-cellen waaronder Zemic, Flintek en HBM.

Wat wij doen

Wij leveren, installeren, onderhouden en keuren weegschalen en weegsystemen voor een breed scala aan toepassingen. Hieronder vallen:

  • Industrie: productie, logistiek, food & beverage
  • Logistiek: distributiecentra, magazijnen, postbedrijven
  • Handel: supermarkten, drogisterijen, bouwmarkten
  • Overheid: ziekenhuizen, laboratoria
MJservice kantoor uitnodigende foto voor contact

MJservice en onze toegevoegde waarde in weegschalen en weegsystemen

Naast onze snelle service en jarenlange ervaring bieden wij ook nog een aantal toegevoegde waardes:

  • Deskundig advies: Wij adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften. Hierdoor kunnen wij er zeker van zijn dat je jouw producten optimaal kunt afwegen.
  • Groot assortiment: Wij hebben een groot assortiment weegschalen en meetapparatuur van verschillende merken. Daarom kunnen wij een breed pakket aan oplossingen aanbieden.
  • Competitief tarief: Wij bieden concurrerende tarieven voor onze diensten.
Vergader tafel om aanvraag offerte voor weegschalen, weegsystemen of andere diensten te bespreken

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via info@mjservice.nl of 0527-820210.

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je weegschalen en meetapparatuur? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften.

Onze laatste blog berichten