Home » MJservice: De specialist in weegschalen en weegsystemen

MJservice: De specialist in weegschalen en weegsystemen

MJservice is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar actief is in de weegbranche voor al jouw weegschalen en weegsystemen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, installeren, onderhouden en keuren van weegschalen en weegsystemen.

De kracht van MJservice is snelle service in weegschalen en weegsystemen

Bij MJservice staat service op gebied van weegschalen en weegsystemen op nummer 1. Wij hebben korte lijntjes met onze klanten en kunnen snel schakelen wanneer er problemen zijn. Als het even mee zit, komen we dezelfde dag nog langs om jouw weegsysteem weer up and running te krijgen.

MJservice fotos van buiten kant uit verschillende hoeken waardoor het duidelijk is dat wij in weegschalen en weegsystemen doen.

Onze ervaring

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met Scanvaegt producten. Daarnaast zijn we meer dan 15 jaar erkend keurder van bijna alle merken weegschalen. Ook zijn we meer dan 15 jaar importeur/dealer van Scanvaegt en Ohaus weegschalen. We zijn ook Dealer van Giropress en Baxtran. Daarnaast zijn we dealer van verschillende merken load-cellen waaronder Zemic, Flintek en HBM.

Wat wij doen

Wij leveren, installeren, onderhouden en keuren weegschalen en weegsystemen voor een breed scala aan toepassingen. Hieronder vallen:

 • Industrie: productie, logistiek, food & beverage
 • Logistiek: distributiecentra, magazijnen, postbedrijven
 • Handel: supermarkten, drogisterijen, bouwmarkten
 • Overheid: ziekenhuizen, laboratoria
MJservice kantoor uitnodigende foto voor contact

MJservice en onze toegevoegde waarde in weegschalen en weegsystemen

Naast onze snelle service en jarenlange ervaring bieden wij ook nog een aantal toegevoegde waardes:

 • Deskundig advies: Wij adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften. Hierdoor kunnen wij er zeker van zijn dat je jouw producten optimaal kunt afwegen.
 • Groot assortiment: Wij hebben een groot assortiment weegschalen en meetapparatuur van verschillende merken. Daarom kunnen wij een breed pakket aan oplossingen aanbieden.
 • Competitief tarief: Wij bieden concurrerende tarieven voor onze diensten.
Vergader tafel om aanvraag offerte voor weegschalen, weegsystemen of andere diensten te bespreken

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via info@mjservice.nl of 0527-820210.

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je weegschalen en meetapparatuur? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften.

Onze laatste blog berichten

 • Hoe herken je een gekeurde weegschaal voor handelsdoeleinden?

  Hoe herken je een gekeurde weegschaal voor handelsdoeleinden?

  Als je een weegschaal gebruikt voor handelsdoeleinden, dan is het belangrijk dat deze gekeurd is. Maar hoe herken je een gekeurde weegschaal die je wettelijk gezien mag inzetten voor handelsdoeleinden? Dit betekent dat de weegschaal is getest en voldoet aan de wettelijke eisen. Een gekeurde weegschaal geeft je de zekerheid dat je de juiste gewichten…

  Lees meer

 • NMi kalibratie: waarom kies je voor MJservice?

  NMi kalibratie: waarom kies je voor MJservice?

  MJservice is een wettelijk gecertificeerd bedrijf op het gebied van kalibratie en keuring van weegschalen en weegsystemen. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en onze eigen service engineers zijn geaccrediteerd door het Nederlands Meetinstituut (NMi). Waarom is NMi kalibratie belangrijk? Kalibratie door een NMi erkend keurder is belangrijk om de nauwkeurigheid van jouw weegschalen…

  Lees meer

 • Waarom is het verplicht om een gekeurde weegschaal te gebruiken voor handelsdoeleinden?

  Waarom is het verplicht om een gekeurde weegschaal te gebruiken voor handelsdoeleinden?

  In Nederland is het verplicht om een gekeurde weegschaal te gebruiken voor handelsdoeleinden. Dit is vastgelegd in de Wet metrologie. De wet stelt dat weegschalen die worden gebruikt voor het bepalen van de hoeveelheid of het gewicht van goederen of producten voor commerciële doeleinden, moeten voldoen aan de wettelijke eisen. Waarom zijn deze eisen er?…

  Lees meer