Home » Vraag een offerte aan voor weegschalen en weegsystemen

Vraag een offerte aan voor weegschalen en weegsystemen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw weegschalen en weegsystemen kan onderhouden, kalibreren, justeren of keuren of misschien wel een geheel nieuw weegsysteem kan faciliteren? Dan bent u bij MJservice aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in weegschalen en weegsystemen en hebben een team van ervaren service engineers in dienst om aan alle vragen te voldoen. Aarzel niet en vraag een offerte aan voor weegschalen en weegsystemen of onze andere diensten.

Onze diensten

  • Weegsysteem op maat: Als gerenommeerd weegsysteem bedrijf verzorgen wij de aanschaf van nieuwe weegsystemen. Naast de aanschaf helpen we u ook aan de best mogelijke oplossing om zo de grootste winst te behalen voor uw bedrijf. Wij weten als geen ander dat elke gram telt.
  • Onderhoud: Regelmatig onderhoud uitvoeren aan uw weegsysteem waarborgt de nauwkeurigheid. Het is daarom verstandig om dit regelmatig door ons te laten doen.
  • Kalibratie: Door uw weegschalen en weegsystemen regelmatig te kalibreren controleren wij of de wegingen nauwkeurig genoeg zijn. Dit doen wij volgens de geldende normen en voorschriften. Daarnaast kijken wij nog iets nauwkeuriger zodat u het beste resultaat kunt behalen.
  • Justering: Wanneer blijkt in de kalibratie dat uw weegschaal niet meer nauwkeurig genoeg weegt stellen wij uw weegschalen en weegsystemen af. Zo zorgen wij ervoor dat uw weegschalen en weegsystemen weer nauwkeurig kunnen afwegen.
  • Keuren: Door onze NMI certificering mogen wij gekeurde weegschalen keuren waardoor u ze mag gebruiken voor handelsdoeleinden. Hier zijn strenge eisen aan gesteld waardoor niet elk bedrijf zomaar gekeurde weegschalen mag keuren.
  • Verkoop: Naast de bovenstaande diensten verkopen wij naast weegsystemen op maat ook andere weegschalen. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in de voedingsindustrie en laboratorium.

Ons team

Ons team van service engineers is gecertificeerd en heeft jarenlange ervaring in het onderhouden, kalibreren, justeren en keuren van weegschalen en weegsystemen. Wij zorgen ervoor dat uw weegschalen en weegsystemen altijd in topconditie zijn en dat ze nauwkeurig blijven meten.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor weegschalen, weegsystemen of andere diensten

Vul het formulier op deze pagina in om een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

    Vergader tafel om aanvraag offerte voor weegschalen, weegsystemen of andere diensten te bespreken