Home » MJservice al 25 jaar de weegtechniek specialist » Weegsystemen op maat van MJservice

Weegsystemen op maat van MJservice

We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom maken we weegsystemen op maat. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het systeem perfect aansluit op jouw bedrijfsprocessen en behoeftes.

Onze werkwijze

We beginnen altijd met een kop koffie en een gesprek waarin jij ons mee neemt in jouw wensen. Voor ons is het belangrijk om te weten wat je wil bereiken met een weegsysteem. We denken mee en geven meteen advies in dit gesprek en kijken naar de mogelijkheden. Wanneer wij samen tot een goed plan zijn gekomen maken wij op basis van dit gesprek een ontwerpvoorstel. Dit voorstel is altijd vrijblijvend en we nemen alle tijd om het tot in de puntjes af te stemmen op jouw wensen.

Wil jij ook een maatwerk weegsysteem?

Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen!

Onze kracht in maatwerk weegsystemen

Onze kracht is dat we flexibel zijn en dat we meedenken met u. We zijn niet gebonden aan standaardoplossingen, maar we maken altijd een systeem dat perfect aansluit op uw behoeften.

Onze maatwerk weegsysteem projecten

We hebben al veel verschillende weegsystemen gemaakt voor diverse klanten. We hebben bijvoorbeeld een sorteerlijn gemaakt voor een groothandel in groenten en fruit. Deze sorteerlijn sorteert de groenten en fruit op grootte en kwaliteit. We hebben ook een weegschaal gemaakt voor een productiebedrijf. Deze weegschaal weegt de producten op een unieke manier, zodat ze precies kunnen worden gedoseerd.

Neem contact op!

We zijn ervan overtuigd dat we voor elk bedrijf een geschikt weegsysteem kunnen maken. We denken graag met je mee om de beste oplossing te vinden voor jouw behoeften.

Wil je meer weten over onze weegsystemen? Neem dan contact met ons op. Ook vertellen we je graag meer over onze mogelijkheden.