Home » MJservice al 25 jaar de weegtechniek specialist

MJservice al 25 jaar de specialist in weegtechniek en bijhorende diensten

Wij zijn een bedrijf in de weegtechniek met ruim 25 jaar ervaring. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder:

  • Verkoop en verhuur van weegapparatuur
  • Inbouw en onderhoud van weegapparatuur
  • Kalibratie en reparatie van weegapparatuur
  • Weegadvies en ondersteuning

Onze diensten zijn gericht op zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden altijd een passende oplossing voor jouw weegbehoeften.

Zorgeloos wegen

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat je zorgeloos kunt wegen. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan om je hierbij te helpen. Wij leveren en installeren weegapparatuur op locatie, zodat je niet hoeft te sjouwen. Ook bieden wij kalibratie en reparatie aan, zodat jouw weegapparatuur altijd nauwkeurig blijft.

MJservice kwaliteit en service

Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij werken met gecertificeerde service engineers en gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen met jouw weegbehoeften.

Onze diensten in de weegtechniek

Weegsystemen op maat

We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom maken we weegsystemen op maat. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het systeem perfect aansluit op jouw bedrijfsprocessen en behoeftes.

Keuren van een weegschaal of weegsysteem

Het keuren van een weegschaal of weegsysteem is heel belangrijk om te doen gezien deze onmisbaar zijn in veel bedrijven en organisaties. 

Kalibreren en justeren van weegschalen en weegsystemen

Om te zorgen dat weegschalen nauwkeurig blijven, is het belangrijk om ze regelmatig te kalibreren en te justeren.

Reparatie van weegschalen en weegsystemen

Helaas kunnen weegschalen en weegsystemen na verloop van tijd defect raken. Dit kan door verschillende factoren komen, zoals slijtage, verkeerd gebruik of een ongeluk.

Onderdelen voor weegschalen en weegsystemen

Je weegschaal of weegsysteem is kapot? Dan is het niet altijd nodig om meteen een nieuwe aan te schaffen. Vaak is het probleem te verhelpen door het vervangen van een onderdeel.