Home » Blog » Oplossen error 8.3 Ohaus weegschaal
Categorie:

Error 8.3 bij een Ohaus weegschaal

Oplossen error 8.3 Ohaus weegschaal

Heeft jouw Ohaus weegschaal jou geconfronteerd met error 8.3? Maak je geen zorgen; wij begrijpen dat technische uitdagingen soms voor kunnen komen. In deze korte handleiding leggen we uit wat error 8.3 inhoudt en bieden we oplossingen om met deze overbelasting waarschuwing om te gaan. Mocht je ondersteuning nodig hebben bij het oplossen van dit probleem, staat ons deskundige team voor je klaar.

Error 8.3 bij Ohaus weegschaal: Wat betekent dit?

Error 8.3 op jouw Ohaus weegschaal wijst meestal op een situatie waarin de weegschaal een overbelasting heeft gedetecteerd. Dit betekent dat het gewicht dat wordt geplaatst op de weegschaal het toegestane overbelasting limiet heeft overschreden.

Stappen om error 8.3 op te lossen:

  1. Verwijder Overbelasting: Haal het te zware gewicht van de weegschaal af. Deze fout treedt op wanneer het gewicht de capaciteit van de weegschaal overschrijdt.
  2. Check het maximaal gewicht: Na het verwijderen van het te vele gewicht, kun je kijken op de typeplaat van de Ohaus weegschaal wat de maximale capaciteit is. De typelaat zit meestal op de zij-, achter- of onderkant. Als deze capaciteit minder is dan wat je regelmatig afweegt zul je een weegschaal nodig hebben met een grotere capaciteit. Deze kunnen wij uiteraard voor je regelen neem hiervoor contact met ons op.

Nog steeds problemen met jouw Ohaus weegschaal? Neem contact op met MJservice!

Indien de error 8.3 aanhoudt ondanks het volgen van de bovenstaande stappen, aarzel dan niet om onze ervaren team te raadplegen. Wij staan klaar om je te begeleiden bij het oplossen van technische kwesties en ervoor te zorgen dat jouw weegschaal weer optimaal functioneert.

Neem contact met ons op:

Bij MJservice begrijpen we dat jouw weegschaal van essentieel belang is voor jouw werk. Sta ons toe je te assisteren bij het snel en effectief oplossen van dit probleem, zodat je kunt doorgaan met waar je het beste in bent.