Home » Blog » Ohaus Defender – innovatieve serie industriële bankweegschalen
Categorie:

Ohaus Defender – innovatieve serie industriële bankweegschalen

OHAUS Defender weegschalen zijn de perfecte oplossing voor een breed scala aan industriële toepassingen, van eenvoudige weging en telling tot geavanceerde meettaken. Deze duurzame, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke weegschalen zijn gebouwd om te voldoen aan de behoeften van bedrijven in elke branche.

Duurzaamheid en nauwkeurigheid

Alle Defender weegschalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gebouwd om lang mee te gaan in industriële omgevingen. Ze zijn ook ontworpen om nauwkeurige resultaten te leveren, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Gebruiksgemak

De Defender weegschalen zijn eenvoudig te gebruiken en te configureren. Ze hebben een intuïtieve gebruikersinterface met duidelijke instructies op het display.

Verschillende toepassingen voor de Ohaus defender

De Defender™-serie is verkrijgbaar in verschillende modellen om aan de behoeften van verschillende toepassingen te voldoen. De modellen zijn onderverdeeld in drie categorieën:

 • Defender 3000: Voor eenvoudige weeg- en teltoepassingen.
 • Defender 5000: Voor geavanceerde weeg- en teltoepassingen.
 • Defender 6000: Voor complexe toepassingen en zware werkomgevingen.
Ohaus Defender 3000 vooranzicht

Ohaus Defender 3000: Eenvoudig wegen en tellen

De Defender 3000 is een robuuste weegschaal met een eenvoudige bediening. Hij is ideaal voor algemene weeg- en teltoepassingen in verpakkings-, voedselverwerkings-, magazijn-, verzend- en ontvangstgebieden.

De Defender 3000 heeft een roestvrijstalen platform en een frame van gelakte stalen buizen of roestvrijstalen buizen. Hij is verkrijgbaar met een weegcapaciteit van 15 tot 600 kg en uitbreidingsmogelijkheden zoals;

 • USB uitbreidingsmodule
 • Accu uitbreidingsmodule
 • Ethernet uitbreidingsmodule
Ohaus defender 5000 vooraanzicht

Ohaus Defender 5000: Geavanceerde functies

De Defender 5000 is een veelzijdige weegschaal met een scala aan geavanceerde functies. Hij is ideaal voor complexe weeg- en teltoepassingen.

De Defender 3000 heeft een roestvrijstalen platform en een frame van gelakte stalen buizen of roestvrijstalen buizen. Hij is verkrijgbaar met een weegcapaciteit van 15 tot 600 kg. De geavanceerde functies van de Defender 5000 omvatten onder andere:

 • GLP/GMP-uitvoermogelijkheden
 • Micro SD-kaart voor gegevensopslag
 • Meerdere connectiviteitsopties
 • Intuïtieve SmarText 3.0-interface
Ohaus defender 6000 vooraanzicht

Ohaus Defender 6000: Duurzaam en robuust

De Defender 6000 is een duurzame weegschaal die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. Hij is ideaal voor toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie en andere industrieën waar sprake is van agressieve reinigingsmiddelen of chemicaliën.

De Defender 6000 heeft een 316 roestvrijstalen platform en een frame van 316 roestvrij staal. Daarnaast zijn de de loadcellen van roestvrijstaal en hermetisch afgesloten. Hij is verkrijgbaar met een weegcapaciteit van 15 tot 150 kg. De geavanceerde functies van de Defender 5000 omvatten onder andere:

 • Gemakkelijk toegankelijke communicatiepoorten waaronder RS232 en USB-host
 • tweede RS232/RS485/USB-apparaat
 • Ethernet en WiFi/Bluetooth
 • Discrete I/O en Analoge output (apart verkrijgbaar als accessoires); GLP/GMP-gegevensuitvoer met realtime klok

Benieuwd wat de Ohaus defender jou te bieden heeft?

Neem vandaag nog contact met ons op zodat we jou de perfecte weegoplossing kunnen aanbieden.