Home » Blog » NMi kalibratie: waarom kies je voor MJservice?
Categorie:

Het keuren van een weegschaal voor handelsdoeleinden

NMi kalibratie: waarom kies je voor MJservice?

MJservice is een wettelijk gecertificeerd bedrijf op het gebied van kalibratie en keuring van weegschalen en weegsystemen. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en onze eigen service engineers zijn geaccrediteerd door het Nederlands Meetinstituut (NMi).

Waarom is NMi kalibratie belangrijk?

Kalibratie door een NMi erkend keurder is belangrijk om de nauwkeurigheid van jouw weegschalen en weegsystemen te garanderen. Als jouw weegschalen niet nauwkeurig zijn, kunt je foutieve metingen doen. Dit kan leiden tot ongewenste gevolgen, zoals:

  • Verlies van productiviteit: als je producten verkeerd weegt, heb je mogelijk te veel of te weinig grondstoffen of producten nodig. Dit kan leiden tot onnodige kosten en vertragingen.
  • Verlies van inkomsten: als je klanten producten krijgt die niet het juiste gewicht hebben, kunnen ze ontevreden zijn en terugkomen voor een restitutie.
  • Schade aan goederen: als je producten verkeerd weegt, kun je ze beschadigen. Dit kan leiden tot extra kosten voor reparatie of vervanging.
  • Beveiligingsrisico’s: als je weegschalen niet nauwkeurig zijn, kunnen ze worden gebruikt voor fraude of andere illegale activiteiten.

Waarom kiezen voor MJservice?

MJservice is de ideale partner voor jouw NMi-kalibratie. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Ervaren eigen service engineers: Onze service engineers hebben meer dan 15 jaar ervaring in de branche. Zij zijn geaccrediteerd door het NMi en weten precies wat er nodig is om jouw weegschalen en weegsystemen nauwkeurig te houden.
  • Flexibele service: Wij kunnen jouw weegschalen en weegsystemen op locatie kalibreren of keuren. Dit is ideaal omdat je daarom niet jouw hele bedrijf hoeft stil te leggen.
  • Compleet pakket: Wij bieden een compleet pakket aan diensten, waaronder kalibratie, keuring, reparatie en onderhoud. Dit betekent dat je alles bij één partij kunt regelen.

Meer informatie over de voordelen van MJservice:

Ervaren eigen service engineers

Onze service engineers zijn gespecialiseerd in weegschalen en weegsystemen. Zij hebben een gedegen kennis van de nieuwste technieken en weten hoe ze jouw weegschalen en weegsystemen in topconditie kunnen houden.

Flexibele service

Wij begrijpen dat je jouw bedrijf niet stil wilt leggen voor een kalibratie of keuring. Daarom kunnen wij jouw weegschalen en weegsystemen op locatie kalibreren of keuren. Dit is ideaal voor bedrijven met een beperkte productieruimte of een hoge productiviteit.

Compleet pakket

Bij MJservice kun je terecht voor alles wat te maken heeft met weegschalen en weegsystemen. Wij bieden kalibratie, keuring, reparatie en onderhoud. Dit betekent dat je alles bij één partij kunt regelen, wat tijd en geld bespaart.

Contact over NMi kalibratie

Wil je jouw weegschalen en weegsystemen laten kalibreren of keuren door een wettelijk gecertificeerd bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.